Direkli Yedievler İlkokulu

Vizyon: Yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirecek eğitim ortamları hazırlamak.

Misyon: Demokratik, çağdaş, bilimsel verileri esas alan, millî, manevî, insanî, ahlâkî ve kültürel değerlerimizi içtenlikle benimseyen, bunları geliştirip, koruyan, ailesini, ulusunu ve vatanını gönülden seven,okulunu ve köyünü yüceltmek için mücadele edecek bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.40-14.30
Isınma: Soba
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 1 - Okulda bir tane lojman bulunmaktadır. Lojman da okul gibi soba ile ısınmaktadır.
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır. Öğretmen köyde bulunan lojmanda ikamet etmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05070219420

WEB - https://direkliyedievler.meb.k12.tr

Adres - Direkli Köyü Yedievler Mezrası Genç/BİNGÖL

Yerleşim Yeri - Köy/Mezra

Adres - Direkli Köyü Yedievler Mezrası Genç/BİNGÖL

Ulaşım Köyden il ya da ilçeye giden köy servisi bulunmamaktadır. Köyden il ve ilçeye özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır. Yolun sadece 5 km´si engebeli araziden geçmektedir ( Yarısı asfalt yarısı toprak). Geri kalan bölümde ulaşım çok rahattır(Sıcak asfalt).

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bingöl´e 60 km Genç´e 40 km